Michael Jackson
Tutkaillaanpa Michael Jacksonin vaiherikasta elämää. Mitä hänen karttansa kertoo hänestä ja elämän tienristeyksistä?

Michael Jackson oli monilahjakas, mutta hän teki myös paljon työtä menestymisensä eteen. Onko hänen kuolemastaan jo 10 vuotta?

Perheen isä Joseph koulutti pojistaan Jackson 5 -yhtyeen, joka aloitti esiintymisen vuonna 1964. Michael oli lahjakas sopraano ja 8 -vuotiaana hänestä tuli yhtyeen pääsolisti yhdessä veljensä Jermainen kanssa. Ensimmäisen sooloalbuminsa Michael julkaisi 13 -vuotiaana 24.1.1972, jatkaen edelleen myös Jackson 5 -yhtyeessä. Muutamaa vuotta myöhemmin vuonna 1976, Michaelin huhuttiin olevan homo, huumeaddikti, kastroitu ja että hän olisi tehnyt sukupuolenvaihdoksen.

Julkaisupäivänä Pluto oli semisekstiilissä syntymäkartan Plutoon ja taivaalla oli Uranus oppositiossa Marsiin oinaassa, viitaten pitkäkestoiseen toimintatavan muutokseen, eli oli aika ryhtyä sooloartistiksi. Pluto perääntyi vaa’asta neitsyeen, niin tuomitsevuutta varmaan esiintyi parin vuoden ajan. Neptunus neliöi hänen Aurinko yhtymä Plutoaan, minkä myötä oli aika uudistua taiteilijana, mutta Neptunus tuo myös haasteita kunnian ja maineen saralle, joten huhupuheet ovat alkaneet tämän aspektin myötä. Saturnus oli pysähtymässä 29° härkää julkaisupäivänä, viitaten karmallisiin tapahtumiin, mikä voi liittyä raha-asioihin. Saturnus teki myös neliötä keväällä hänen Aurinkoonsa ja Jupiter siirtyi kauriiseen, joten onni ei tuona vuonna ollut ihan myötä. Ajanjakso viittaa yhtäaikaa tuhlaavaisuuteen ja niukkaan talouteen. Chironin aseman vuoksi oinaassa, ihmiset olivat myös nopeita tekemään harkitsemattomia johtopäätöksiä ja siten tekivät myös vääriä valintoja.

KUKA OLI MICHAEL JACKSON?

Neitsyenä Michael analysoi ja työstää esiintymistään yksityiskohtia myöden täydellisyyteen asti. Pluton yhtymä Aurinkoon lisää tahdonvoimaa ja periksiantamattomuutta, sillä on tarve uudistua jatkuvasti. Neitsyt sukupolvi kokee häpeän tunnetta, eli ei koe olevansa riittävän hyvä. Auringon ja Kuun oppositio tuo luovaa iloa ja touhua elämään, mutta se vaatii myös tasapainoilua elämässä. Merkurius leijonassa luottaa siihen, että hän tietää mitä tekee ja hän pitää uuden oppimista innostavana. Kuu kaloissa tuo tarvetta olla artisti tai taiteilija ja myös lapsenomaisia kokemuksia, koska kaloissa on naiviutta. Kuun asema viittaa myös itsepetokseen ja päihteisiin, mitä on myös lääkkeiden liikakäyttö.

Hän aloitti laulajan uransa jo lapsena, niin lapsuus jäi varmaan elämättä? Kuu kaloissa syyttää usein vanhempiaan ja muita ihmisiä omista huonoista kokemuksistaan. Kuu on neliömerkissä Saturnukseen, jolloin joutuu kohtaamaan ajanjaksoja, jolloin omat pelot nousevat ja muut voivat tuomita. Hänen tarkka syntymäaikansa ei ole varmuudella tiedossa, mutta askendentin epäillään olevan kaloissa tai skorpionissa. Hän oli niin eteenpäin pyrkiväinen, että AC skorpioni on mahdollinen, mutta syntymäkartalla on myös erittäin voimakas stellium. Käytän tässä askendenttina kalaa, sillä kuolinhetkellä Jupiter oli saapumassa hänen nousulleen, mikä on yleinen aspekti kuolinhetkellä, mutta tuon vuoksi huoneita ei voi tulkita.

Kuun yläsolmu yhtymässä Jupiteriin vaa’assa tuo oikeudenmukaisuutta ja se on myös hyväntekijän ja vaurauden merkki. Siinä on mukana myös Neptunus skorpionissa, mikä korostaa erityisesti henkisten arvojen merkitystä, mutta se myös ajoittain hämärtää todellisuutta, liiallisen tunteellisuuden vuoksi. Kuu ja Neptunus viittaavat haasteisiin naiviudessa, tunneherkkyydessä ja seksuaalisuudessa, en väitä, että hän oli pedofiili, vaan tarkoitan sitä, että Kuu kaloissa tuo korostunutta viattomuutta ja ennenkaikkea naiviutta.

Hänellä on myös Auringon yhtymä Plutoon ja Neptunus skorpionissa, mitkä ovat usein esillä, kun tutkitaan pedofiilisyytettyjen karttoja eli kartalla on altistavia tekijöitä. Kuu muodostaa kvinkunssin Venus yhtymä Uranukseen, mikä tuo äkillisiä ja yllättäviä tunne-elämän kriisejä elämään. Kalat – Leijona polariteetti liittyy naiviuteen ja esiintymiseen sekä lapsiin. On selvää, että hän oli liian naivi viettäessään öitä lasten kanssa, mutta häneltä itseltään myös puuttui lapsuus, niin kummasta oikeasti oli kyse? Kuun alasolmu oinaassa tuo spontaaniutta, joten hänellä saattoi olla kärsimättömyyttä ihmisten kanssa, kun asiat eivät sujuneet, niinkuin hän olisi halunnut tai hänellä saattoi olla taipumus olla liian spontaani muita ihmisiä kohtaan.

Viimeistään 1980 -luvulla Michaelista tuli supertähti, jonka tanssiliikkeet ja musiikki villitsivät ympäri maailmaa. Thriller albumi julkaistiin 30.11.1982 ja se kuvaa hyvin Pluton yhtymää Saturnukseen, jossa pelot ja luurangot ovat esillä. Hänen lauluissaan oli välillä pahuutta ja kauhuelokuvan kaltaisia kuoleman elementtejä, sillä hänen syntymäkartallaan on Auringon yhtymä Plutoon, niin onko ihme, että hän ilmensi myös elämän synkempää puolta sekä käytti itse paljon mustaa väriä. Skorpionin värit ovat musta ja valkoinen.

Tuolloin Pluto oli yhtymässä hänen Jupiteriinsa vaa’assa ja Saturnus oli saapumassa Neptunus skorpionille. Pluto oli myös juuri ohittanut Kuun yläsolmun, mikä viittaa suureen elämänmuutokseen. Pluto viittaa haamuihin videolla ja myös Neptunus skorpionissa kuvaa musiikkia, johon liittyy transformaatio ja kuolema. Niiden teemat tulivat hyvin esiin Thrillerissa. Jupiter oli myös kontaktissa hänen Kuunsolmuihinsa, niin kohtalo toi varmaan haasteita, mutta ne johtivat asioissa kuitenkin eteenpäin Kuunsolmujen aseman vuoksi.

Maaliskuussa 1988 hän perusti Neverland maatilan, johon rakennettiin mm. maailmanpyörä, eläintarha ja elokuvateatteri. Tuolloin hänellä oli Jupiterin oppositio tuomassa onnekkaita kohtaamisia, kun samaan aikaan taivaalla oli Uranuksen yhtymä Saturnukseen kauriin alkuasteilla, joten päätös voi olla tapahtunut yllättäen. Lapsitähtenä häneltä varmaan puuttui lapsuus ja siten hän ehkä halusi tarjota sitä muille vähävaraisille lapsille.

Hänen omalla kartallaan Kuu on kaloissa, mikä tuo empatiaa, auttamishalua ja viattomuutta. Kuun yläsolmu oli tuolloin kaloissa, joten hän toteutti myötätuntoa ja luottamusta ihmisiin. Kuunsolmuihin oli neliössä Chiron, mikä oli oppositiossa hänen Saturnukseensa, niin tähän hankintaan liittyy karmallinen haavoittamisen ja haavoittumisen teema. Hän perusti Heal the World Foundation hyväntekeväisyysjärjestön vuonna 1992, jonka avulla vähäosaiset lapset pääsivät Neverlandiin. Järjestö lahjoitti miljoonia dollareita ympäri maailmaa köyhien ja vaikeissa oloissa asuvien lasten hyväksi. Tuolloin Pluto oli oppositiossa hänen Marsiinsa härässä, viittaamassa sisäiseen muutokseen toiminnassa. Saturnus vesimiehessä teki opposition Uranukseen, joten järjestöön liittyen tapahtui yllättäviä käänteitä. Se oli myös vuoden aikana muutaman kerran taivaalla oppositiossa Chironiin, joten haavoilta tuskin voi välttyä.

Hän antoi haastattelun Oprah Winfreylle helmikuussa 1993, jolloin hän kertoi valkopälvisairaudestaan, mikä aiheuttaa ihonvärin vaalenemista. Jo vuonna 1986 huhuttiin, että hän vaalentaa ihoaan ja nukkuu ylipainehappikammiossa hidastaakseen vanhenemistaan, mitkä hän kielsi haastattelussa. Myös ruumiinavaus vahvisti valkopälvisairauden. Haastattelun jälkeen elokuun 17, 1993 poliisi aloitti tutkimuksen, kun isä nosti lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä kanteen. Tuolloin Pluto oli oppositiossa hänen Marsiinsa ja se myös neliöi hänen Chironiaan, mikä viittaa vaikeaan elämää vahvasti muuttavaan kriisiin. Taivaalla oli Saturnuksen oppositio Chironiin, jossa hänen Merkuriuksensa oli. Saturnus oli myös perääntyvänä vesimiehessä, joten ongelmat viittaavat niin ystäviin, kuin järjestöihin.

Michael piti TV tiedotustilaisuuden Neverlandin maatilalta joulukuussa 1993, jolloin hän kiisti syytteet ja ilmoitti niiden olevan täysin valheellisia ja olevansa syytön. Hän kritisoi mediaa ja kertoi, että poliisi oli tutkinut hänen vartaloaan nähdäkseen, vastasivatko intiimialueet Jordan Chandlerin kuvauksia. Se oli elämäni nöyryyttävin hetki, Michael sanoi.
Kollektiivisesti kyse oli mieltä haastavasta ajasta, sillä taivaalla oli Pluton neliö Saturnukseen. Ajanjakso on hyvin samanlainen, kuin tämän vuoden kevät on ollut, sillä tammikuussa 2020 tapahtui näiden kahden planeetan yhtymä.

Jupiter oli myös hänen Neptunuksellaan laajentaen tunneskaalaa, samaan aikaan Saturnus oli oppositiossa hänen Merkuriukseensa, joten mielen tasolla vedettiin rajanvetoa. Michael ja Chandlerin perhe sopivat tapauksen tammikuussa 1994, jolloin Kuun yläsolmu oli vaihtamassa merkkiä yhtymässä Plutoon. Hänellä on syntymäkartallaan Venuksen oppositio Chironiin, niin onko ihme, jos kohdataan tunneasioissa vaikeita jaksoja ihmisten kanssa? Syntymäkartan Saturnuksen kolmio Venukseen ja Kuun alasolmuun antaa viitteitä, että asioilla on taipumus kuitenkin yleensä kääntyä parhain päin. Kartan haaste on näissä asioissa kuitenkin Kuu kaloissa, viitaten lapsenomaiseen naiviuteen ja Auringon yhtymä Plutoon viittaa vahvaan omistushaluun. ’Living with Michael Jackson’ dokumentti maaliskuussa 2003 johti tutkintaan ja hänet pidätettiin 18. marraskuuta 2003, jolloin tutkijat nostivat Michaelista etsintäkuulutuksen klo 8:30. FBI kuunteli Michaelin puheluita vuodesta 1992 lähtien ja tutki kaikkiaan 16 tietokonetta, mutta mitään epäilyttävää ei koskaan löytynyt.

Kun katsotaan etsintäkuulutuksen ajankohtaa, niin Pluto ja Venus olivat hänen Saturnuksellaan viitaten sisäiseen arvomaailman muutokseen ja ne olivat samaan aikaan kontaktissa myös Kuunsolmuihin. Saturnus oli oppositiossa Chironiin jälleen, huomaa, että sama karmallinen aspekti oli sinä vuonna, kun hän perusti hyväntekeväisyysjärjestön.
Kuun yläsolmu oli kuitenkin hänen Marsillaan, mikä teki kvinkunssia hänen Saturnukseensa ilmentäen kriisiä, mutta etenkin eteenpäinmenoa toimintatavoissa. Uranus tykitti edelleen oppositiossa Merkuriusta, jolloin mielen tasolla sopimusasioissa voi tapahtua äkillisiä käänteitä. Mars on myös yhtymässä Kuuhun, niin naivius on voinut näkyä. Pluton ja Saturnuksen vuoksi hän varmaan maksoi siitä kovan hinnan, sillä tuollainen vaikuttaa väistämättä esiintymisiin.

Seuraava oikeudenkäynti käytiin 31.1.2005 Santa Maria, Kaliforniassa ja valamiehistö vapautti Michaelin kaikista syytteistä 13.6.2005. Oikeudessa oli 135 todistajaa mm. Brett Barness, Wade Robson ja Macaulay Culkin, joiden mielestä syytteet olivat täysin perättömiä. Julkisuudessa oli väitetty, että Michael olisi käyttänyt myös Culkinia hyväkseen, mutta tämä kiisti väitteet, sanoen niiden olevan naurettavia. Macaulay Culkin ja Michael tutustuivat Macaulayn ollessa lapsi ja he olivat ystäviä. Macaulay on myös Jacksonin tyttären Parisin kummisetä ja he ovat yhä läheisiä. Todistajissa on myös yksi nimi, joka Michaelin kuoltua väitti päinvastaista, mutta Robsonin ja Safechuckin syytteet hylättiin lopullisesti vuonna 2017.

Oikeudenkäynti alkoi Uranuksen ollessa oppositiossa hänen Aurinkoonsa, viitaten äkilliseen muutokseen, joten hänen hermostonsa oli varmaan aika kovilla tuolloin. Pluto oli yhtymässä Marsiin ja ne tekivat kvinkunssia hänen Marsiinsa, niin häneltä kysyttiin uudistumista kokemuksen myötä. Perääntyvä Saturnus oli kvinkunssissa hänen Saturnukseensa, joten väistämättä karmallinen kriisi. Kuunsolmujen puolitus oli juuri ollut, niin tämä oli kohtaloon määrätty kohtaaminen.

Taivaalla oli myös Venus yhtymä Chiron kauriissa tuomassa haavoittuneisuuden tunteita arvomaailmassa, mikä neliöi hänen Jupiteriaan. Samaan aikaan Jupiter kolmioi hänen Chironiaan ja teki sekstiiliä hänen Saturnukseensa ja Venukseen, joten hän oli yhteistyökykyinen. Tuleeko ihmisestä varovaisempi siinä, ketkä hän valitsee tulevaisuudessa lähelleen tuollaisen kokemuksen jälkeen? Hänellä on Auringon yhtymä Plutoon, niin elämään tulee kokemuksia, joissa vaaditaan uudistumista, se ei vielä tarkoita sitä, että on pedofiili, vaan sitä, että kohdataan vaikeita tunnekokemuksia.

Oikeuden tehdessä päätöksensä kesäkuussa 2005, Kuunsolmut olivat hyvässä kulmassa hänen Saturnukseensa ja Chironiin. Nyt on hyvä muistaa, että peräti 135 nuorta, joiden kanssa hän vietti paljon aikaa, todisti hänen puolestaan, ei vastaan. Hän teki paljon hyvää työtä lasten hyväksi ja hänellä oli myös omia lapsia.

Konserttikiertueen ”This is it” piti alkaa 13.7.2009, mutta Michael kuoli vain vajaat 3 viikkoa ennen kiertueen alkamista. Kuolinpäivänä hänen henkilökohtainen lääkärinsä Condrad Murray yritti elvyttää häntä siinä kuitenkaan onnistumatta. Hän oli alkanut hoitamaan Michaelin unettomuutta noin 6 kuukautta ennen tämän kuolemaa. Kohtalokkaana aamuna Michael oli kerjännyt häneltä propofolia laimennettuna lidokaiinilla. Murrayn kertoman mukaan, vain minuutteja myöhemmin Michaelin hengitys oli yhtäkkiä loppunut. Ambulanssi soitettiin 25.6.2009 klo. 12:21 PDT ja hänet todettiin virallisesti kuolleeksi Los Angelesissa klo. 14:26 PDT.

Kuoleman jälkeen lääkäriä syytettiin taposta, sillä Murray oli antanut hänelle nukutusainepistoksen ennen tämän kuolemaa. Hänet todettiin syylliseksi kuolemantuottamukseen ja hän istui 2 vuotta 4 vuoden tuomiostaan. Murray kiisti syytteet ja sanoi, että Michael otti itse hänet tappaneen annoksen. Ennen kuolemaansa hänelle oli annettu voimakkaita lääkkeitä, kuten propofolia, loratsepaamia ja midatsolaamia. Michael kuoli propofoli anestesialääkkeen aiheuttamaan sydämenpysähdykseen vain 50 -vuotiaana.

Pluto oli kauriin alussa oppositiossa Aurinkoon, joten on todennäköistä, että hän vaati lääkäriltä apua määrätietoisesti. Myös Mars ja Venus olivat hänen Marsillaan, niin todennäköisesti hän halusi toimia itse, eli hän piti itsepintaisesti päänsä. Syy unettomuuteen on kuitenkin täytynyt olla siinä, että hän oli ruoskinut itseään äärirajoille. Saturnus oli neitsyen merkissä viittaamassa täydellisyydentavoitteluun ja sen kautta tuomitsevuutta itseä kohtaan on voinut olla ja se oli myös oppositiossa hänen Kuuhunsa.

Hengen ja sielun aikaraja tuli vastaan?

Myös Chiron oli taivaalla yhtymässä Neptunukseen ja Jupiteriin, mitkä olivat oppositiossa hänen Merkuriukseensa, niin hän varmaan otti annoksen itse, mutta kävikö tuossa niin, ettei hän nukkumattomana ymmärtänyt, että oli ottanut aiemmin vahvoja lääkkeitä ja oliko lääkäri tietoinen kaikesta. Saturnus oli neliössä itselleen, joten ajanjakso oli henkisesti vaikea. Jupiter on usein nousulla kuolinhetkellä kuvaamassa kehon vapautumista, joten syntymäkellonaika voi olla lähellä oikeaa ja se teki myös kolmiota Michaelin omaan Jupiteriin, niin kuoleman hetki vaikuttaa vapauttavalta eli hyvin todennäköisesti se tapahtui juuri niin nopeasti, kuin Murray kertoi.

Michael Jackson syntymäkartta.
Michael Jackson

Michaelilla oli lastensa täyshuoltajuus, hän teki yhden virheen 20.11.2002, jolloin hän nosti vastasyntyneen kolmannen lapsensa ”Blanketin” eli Prince Michael II parvekkeen kaiteen yli Berliinin hotelli Adlonissa, näyttääkseen vastasyntynyttä poikaansa hotellin edustalla olleille faneilleen. Hän pyysi tapahtumaa anteeksi myöhemmin. Astrologisesti Merkurius oli neliössä hänen Aurinko yhtymä Plutoonsa ja Mars oli hänen Kuunsolmullaan. Tuona päivänä Venus oli pysähtyneenä, eli tunne oli varmasti voimakas, en ihmettele, että hän halusi näyttää juuri syntyneen lapsensa faneilleen, sillä Venus on peloton skorpionissa ja näin se ilmenee pysähtyneenä, jolloin sen vaikutus on kuitenkin voimakkaimmillaan.

Dan Reedin ohjaamassa ’Leaving Neverland’ dokumentissa vuonna 2019 ei mainita sanallakaan siitä, että Michael kannusti Wade Robsonia naissuhteisiin ja esitteli hänet veljentyttärelleen Brandille, minkä jälkeen pari seurusteli 7 vuotta.
On mielenkiintoista, että Wade Robson todisti oikeudessa Michaelin puolesta vuonna 2005, mutta vuosia myöhemmin hän väitti dokumentissa päinvastaista. Dokumentissa lapsina Michaeliin tutustuneet miehet, Wade Robson ja James Safechuck kertovat, miten poptähti käytti heitä seksuaalisesti hyväkseen vuosien ajan. Michael Jacksonia syytettiin hänen eläessään useampaan otteeseen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä 1990 -luvulta asti. Useita oikeustaisteluja käytiin ja Michael vapautettiin lopulta kaikista syytteistä. Michael teki paljon hyväntekeväisyystyötä sairaiden lasten hyväksi, mihin perustui Neverland. Michaelin testamentin mukaan hänen kuolinpesänsä tulevista varoista 20 % lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

LASTEN HYVÄKSIKÄYTTÖÖN LIITTYVÄT SYYTÖKSET
FBI:n seksuaalirikoksista epäiltyjen kartoilla on usein seuraavia aspekteja: Mars oinaassa tai neitsyessä, Chiron tai Kuun alasolmu oinaassa tai härässä, Aurinko yhtymä Venus leijonassa, Aurinko yhtymä Mars skorpionissa, Aurinko yhtymä Uranus skorpionissa. On tärkeää muistaa, ettei mikään aspekti yksinään tee ihmisestä pedofiilia, eli tapahtumien kulkuun liittyy, niin lapsuuden haavat, kuin tapahtumahetken transiitit, eli ei pidä olettaa, että aspekti tekee ihmisestä pedofiilin. Oinaassa on aloitteellista tunteen spontaaniutta, kun taas skorpioni ja härkä viittaavat omistamiseen ja seksuaalisuuteen. Kuu on joillakin kartoilla kaloisssa, mutta silloin on myös jokin Marsin seksuaalinen aspekti mukana.

Joseph Jackson (syntynyt: 26.7.1928 Fountain hill, Arkansas)
Hänen isällään oli syntymäkartallaan Auringon yhtymä Venukseen leijonassa ja Kuu on alennuksessa skorpionissa eli pitäisi siirtyä korostuneesta seksuaalisuuden merkityksestä hellyyden löytämiseen. Mars on härässä detrimentissä, jossa myös on Chiron eli aistillisuudessa hän on voinut olla haavan aiheuttaja. Näiden vuoksi, hän on voinut olla lasten hyväksikäyttäjä.

Jordan Chandler (syntynyt 11.1.1980)
Kun verrataan Jordanin syntymäpäivää Michaelin karttaan, niin Jordanin Pluto on Michaelin Kuun yläsolmulla, jolloin Michael auttoi häntä eteenpäin sisäisen muutoksen kautta, mikä voi liittyä ihmissuhteisiin. Neptunus on Michaelin Saturnuksella, mikä viittaa karmaan. Hänen Venuksensa on Michaelin Chironilla, niin on mahdollista, että Michael haavoitti hänen tunne-elämäänsä. Venus vesimiehessä väistelee omia tunteitaan ja rakkauteen voi liittyä jotain erikoista. Myös hänen Chironinsa on Michaelin Marsin kanssa samassa merkissä, vaikka aspektia niillä ei ole. Yksi tekijä syytöksen aiheuttajana on Venuksen oppositio Michaelin Merkuriukseen ja heillä on myös Marsin kolmio ja neliö toisen Saturnukseen, mikä voi kuvata suhdetta, ei välttämättä seksuaalista, mutta merkittävä ihmissuhde. Heillä on myös Marsien kolmio toisiinsa, niin on tuossa seksuaalisia tekijöitä. Jordanilla on Kuun alasolmu kaloissa eli hänellä on menneessä elämässä syntynyt karmaa naiviudessa, kuten tässä elämässäkin hän voi paeta herkästi tunteitaan uhriuteen.

Wade Robson (syntynyt 17.9.1982 )
Wade seurusteli Michaelin veljentyttären kanssa ja hän oli yksi todistajista, joka kiisti syytökset, mutta vuosia myöhemmin hän väitti muuta. Ei voi olla miettimättä, miksi seurustelee veljentyttären kanssa, jos Michael käytti häntä hyväkseen?
Waden Chiron on väljästi Michaelin Marsilla eli on tuossa trauman mahdollisuus, mutta Wadella on myös kartallaan Marsin oppositio Chironiin, niin hänen oma toimintansa on todennäköisin trauman aiheuttaja. Hänen Saturnus yhtymä Plutonsa vaa’assa on Michaelin Kuun yläsolmulla, joten merkittävä ihmissuhde on kyseessä, mutta myös rajanvetoa ihmissuhteessa. Waden Aurinko ja Kuu on neitsyessä, kuten Michaelin Aurinkokin, eli he olivat sielunkumppaneita. Waden Venus on Michaelin Auringolla kuvaamassa tunnesidettä ja se on oppositiossa Michaelin Kuuhun, joten on vahvat merkit tärkeään ihmissuhteeseen. Venus on neitsyessä, mikä on sille vaikein sijainti tuomitsevuuden vuoksi. Hän voi olla muita tuomitseva.

James Safechuck (syntynyt 28.2.1978)
Jamesin Aurinko, Merkurius ja Venus ovat Michaelin Kuulla eli voimakas sielunkumppanuuden merkki. Hän oli mukana viimeisessä dokumentissa, mutta kartalla on paljon uhriutta, niin henkisesti, kuin tunnepuolella ja kommunikoinnissa. Tästä syystä ei voi olla miettimättä, millainen isäsuhde hänellä oli ja miten Michael liittyi tähän, koska heillä on isän ja äidin roolit synastriassa. Oliko hän uhri isään liittyvien kokemusten vuoksi ja tapahtuiko Michaelin kanssa jotain seksuaalista? Jamesin Kuu on alennuksessa skorpionissa ja yhtymässä Uranukseen, joten emotionaalisuudessa on äkillisiä muutoksia. Neptunus on Michaelin Saturnuksella ja Saturnus on Michaelin Merkuriuksella eli rajanvetoa kommunikoinnin saralla. Jamesin Chiron on oppositiossa Michaelin Neptunukseen, niin tuossa on haavan kontakti.

Kontakteja Michaelin syntymäkarttaan löytyy, mutta tapahtuiko kerrotut asiat oikeasti? Michaelin kartalla suurin haaste on Kuu kaloissa, se tuo itsepetosta ja naiviutta sekä se kuvaa myös äitiä eli tuossa voi olla jotain lapsuudesta tulevaa tunnekyvyttömyyttä. Toinen seikka on Auringon yhtymä Plutoon, siinä on vahva seksuaalisuuteen liittyvä leima. Täyttä varmuutta ei voi sanoa ilman tarkkoja tapahtumien ajankohtia ja ne eivät käsittääkseni ole tiedossa, mutta on selvää, että sielunkumppanuutta löytyy kartoilta, ei välttämättä niinkään seksuaalisia kontakteja, mutta traumaan liittyviä kyllä.

Itsepetosta, omistushalua, vai tapahtuiko mitään sittenkään?

AstroMinna

AstroMinna logo.
Kurkista tulevaisuuteesi!