Päivänkakkaroita ja tyttö makaa maassa.

Venus siirtyy leijonaan ajalla 6.9.2020 – 2.10.2020. Minkälaisen ajanjakson se tuo tunne-elämääsi? Tämä on aikaa, jolloin kaiken pitäisi olla mukavaa ja mieluiten luxusta, vähempi tuskin riittää nyt. Jos ihastut johonkin tauluun tai muuhun sisustustavaraan, niin et välttämättä edes huomaa hintalappua, saati välitä hinnasta.

Jos kumppanisi ei yleensä viihdy ostoksilla kanssasi, niin kehu häntä jostain asiasta, mitä hän on tehnyt ja pyydä hänet makutuomariksi vaateostoksille. Kun saat hänet houkuteltua mukaasi, niin pysy vaiti, mitä tahansa hän ostaakin, sillä todennäköisesti hän ostaa mukavia ja kalliiita vaatteita tai tavaroita. Ole tyytyväinen, jos hän uusii vaatevarastonsa kokonaan, sillä hän katsoo nyt laatua, ei hintaa ja voit saada hänet toistekin mukaasi ostoksille. Tämä on loistava ajankohta lähteä ostosreissuille, sillä nyt ihminen tietää, mitä hän haluaa ja mitä ei halua!
Nyt on aika nauttia ostamisen riemusta!

Tällöin kannattaa viettää paljon aikaa lasten kanssa tai muuten vaan heittäytyä lapsenmielisesti tekemään asioita. Lähde vaikka bailatino tai zumbatunnille tai jollekin luovan toiminnan kurssille. Huomaat ehkä kaipaavasi tänä aikana huomattavasti enemmän arvostusta ja todennäköisesti saatkin sitä. Urheilu voi alkaa kiinnostaa, kunhan sen jälkeen saa herkutella ja viettää mukavaa iltaa yhdessä. Vapaudenhalu kasvaa, mutta et silti välttämättä halua olla yksin, vaan muiden seurassa. Voit olla itsepäinen ja joustamaton, mutta sekin kuuluu nyt asiaan. Itsetuntosi voi kohota tänä aikana ja se voi liittyä ihmissuhteisiin tai sinulle tarjotaan uutta työmahdollisuutta, jolloin saat tunnustusta työstäsi.

Jos tarvitset valokuvia itsestäsi tai perheestäsi, niin nyt voisi olla hyvä aika teettää niitä, sillä tänä aikana on tarve olla huomion keskipisteenä, mikä on eduksi kuvauksissa. Jos olet menossa juhliin tänä aikana, niin pukeudu näyttävästi ja astuessasi juhlapaikalle, nosta pää arvokkaasti pystyyn, jolloin kehon kielesi viestii ”minä tulen täältä”. Tässä ajassa pitää olla vähän juhlavaa draamaa.. kiinnitä huomiota siihen, millaisia katseita saat osaksesi!

Kotini on linnani,

AstroMinna

AstroMinna logo.
Kurkista tulevaisuuteesi!