Tyttö suuret mustat aurinkolasit päässään.

Maaliskuun horoskooppi enteilee äkillisiä mielenmuutoksia. Kuukausi ikäänkuin kysyy, mikä on kutsumuksesi ja miten sinä haluat vaikuttaa omalta osaltasi maailmaan? Maaliskuussa on kuplivaa ja tiedonjanoista energiaa, joten nyt kannattaa elämä pitää toiminnallisesti monipuolisena, jotta ei tylsisty. Voit viihtyä ystävien kanssa kahvittelemassa normaalia enemmän tai puhut ystäviesi kanssa tuntikausia puhelimessa. Jos kaipaat omaa rauhaa, voit tehdä ristikoida tai lukea kirjaa, mikä on odottanut jo pitkään pöydällä. Alkukuun aikana voi ilmetä vielä aikatauluihin, sopimuksiin, tietokoneeseen tai matkustukseen liittyviä ongelmia.

Rakkaus voi olla 10.3. tienristeyksessä, liittyen häiriöihin ihmissuhteissa. Näitkö jotain, mitä ei olisi pitänyt nähdä? Asiaan voi liittyä niin itsepetos, kuin petollisuus.Rakkauden saralla etenkin kalat ja neitsyet voivat hurmioitua toisesta ihmisestä niin, että 13.-15.3. syntyy romanssi. Siitä voi syntyä kahden yhteensopivan ihmisen liitto tai sitten suhde, jossa molempien riippuvuudet rikkovat lopulta parisuhteen. Herkkyys ja intuitiivisuus kohoaa, jolloin on mahdollista löytää itsestä uusia puolia. Pidätkö entistä tärkeämpänä sitä, että olet empaattisempi ja huomioit muita ihmisiä? Henkisemmät asiat voivat alkaa kiinnostaa nyt enemmän. Kaksoset ja jousimiehet voivat löytää 5.3. ja 19.3. rakkautta sekä kaksoset ja vesimiehet voivat löytää 9.3. rakkautta, kun taas 29.3. kaksoset ja vaa’at voivat löytää rakkautta.

Kuukauden lopulla 20.3. voi alkaa syntyä kärhämiä aivan turhista asioista, mitkä aiheuttavat ongelmia ihmissuhteisiin. Oletko liian itsekäs, jolloin vaadit muita kuuntelemaan alati huoliasi tai kulutatko omia voimavarojasi liikaa muiden ongelmiin, koska sinulla on tarve auttaa heitä liikaa. Nyt voisi olla hyvä hetki kysyä itseltä, oletko muiden turvaverkko? Rakkauden saralla spontaanius toimintaan kohoaa voimakkaasti 22.-31.3., siten voi olla, että romanttiset tunteet vievät romansseihin nyt hyvin herkästi. Jokin 9 kuukautta sitten alkanut asia konkretisoituu 26.3. paikkeilla, päättyykö opiskelusi ja aloitat uuden työkuvion, vai mikä tuolloin aloittamasi asia alkaa kantaa hedelmää? Varo kuluttamasta 28.-31.3. omia voimavarojasi liikaa, myös rakkaus voi tuoda kipua näinä päivinä.

Romansseja ja kipuiluja, siitä on kevät tehty,

AstroMinna

AstroMinna logo.
Kurkista tulevaisuuteesi!