Tyttö ruususeppäle päässä.
On aika lähteä kesäloman viettoon, nauti elämästä!

Heinäkuu on kesäloman ja perhejuhlien aikaa!

Perääntyvä Saturnus voi tuoda kuukauden alkuun itseluottamuksen puutetta ja yleistä vakavuutta, mikä voi ilmetä väsymyksenä tai motivaation puutteena. On tehtävä enemmän työtä asioiden eteen!

Tämä jakso nostaa esiin usein pelkoja perusturvallisuuteen liittyen, jolloin on kannettava vastuuta omasta elämästä. Mikäli et ole itse laittanut tikkua ristiin, voi siitä pitää huolta viranomainen, joka alkaa vaatia sinulta jotain toimia, jotta saat elämäsi oikeille raiteille. Toiselle tämä voi tarkoittaa pidempää yksinäisyyden jaksoa, mikäli on väistellyt omaa vastuuta elämästään. On aika eheytyä, joten kuukauden alussa voi olla hiukan haasteita viestinnän ja kärsimättömyyden saralla, jolloin voi tulla sanottua jotain, mitä katuu myöhemmin. Harkitse siis viestintätapojasi!

Kuukauden alkupuoliskolla keskitytään määrätietoisesti saavuttamaan omia tavoitteita, toinen raataa mökillä, kun taas toinen harjoittelee maratonia. Lomailu voi olla vähän vaikeampaa, sillä on liikaa mielen päällä asioita, jotka pitäisi saada tehdyksi. Tuleeko niin lomailtua? Ei hätää, jo 6.7.2024 alkaa parempi kausi, minkä ansiosta keskitytään enemmän perheeseen ja kodin piirin asioihin. Käy tapaamassa vanhempiasi tai lähde perheen kanssa mökille rentoutumaan.

Kansainvälisesti ja tieteen saralla kuukauden alkupuolisko voi olla vähän haasteellisempaa, mikä voi näkyä mielenilmauksina ja kapinointina muutosta vastaan. Muutos on kuitenkin aina jatkuvaa kehitystä eteenpäin, vaikka kaikki eivät siitä pitäisikään, kun se alkaa tapahtua näin radikaalisti. Voit kehitellä mitä oudoimpia teknologisia laitteita pihapiirissäsi, joille naapurisi nauravat, mutta mitä tapahtuu silloin, kun jokin keksintösi saa tulta alleen ja oletkin menestyvä innovatiivinen yrittäjä? Nostetta elämääsi voi tarjota 12.7.2024, sillä heinäkuussa oudosta keksinnöstä voi syntyä valtava menestys! Fakta on, että elämme muutosvuosia!

Kuukauden loppupuoliskolla työnteko alkaa nostaa päätään, joten voit löytää itsesi suunnittelemasta uusia töitä, oli sitten kyse kehonrakennuksesta tai mökin uudisrakennuksesta. Heinäkuu ei siis oikein lupaile nautinnollista lomailua, koska tällöin keskitytään mieluummin määrätietoiseen aikaansaamiseen, kuin huvitteluun ja lepoon, jos näin olit suunnitellut!

Kuun loppuosa haastaa tekemään sisäisiä uudistuksia oman verkostoitumisen suhteen. Haluaisitko lähteä opiskelemaan jotain tieteenalaa, jossa kehitetään uutta? Uudistukset ja muutokset tapahtuvat vielä hitaasti, mutta syksyllä mennään sitten jo vauhdilla eteenpäin, joten jos olet opiskelija, niin vielä on mahdollista saada toivomasi peruutuspaikka.

Mikäli koet tarvetta muutokseen, voit huomata viihtyväsi kotona tutkailemassa haastekohtiasi tai päätät mennä johonkin yhdistykseen, missä käsitellään humanitäärisiä asioita.

Pluto on 0 astetta vesimiestä ajalla 17.7.-2.9.2024 ennen siirtymistään kauriiseen, joten jo heinäkuun lopulla alkaa käynnistyä uusia asioita, joten visioi ajatuksia ja toiveita ilmaan heinäkuun alussa ja katso alkaako niitä käynnistyä. Tästä käynnistyy tieteen, verkostojen ja ystäviin liittyvät uudistukset.

Siivous ja mattopyykillä käynti kannattaa ajoittaa ajalle 9.-12.7.2024.

Muutos lähtee aina itsestä,

AstroMinna logo.
Kurkista tulevaisuuteesi!

Discover more from ASTROMINNA BLOGI

Subscribe to get the latest posts sent to your email.