Värikiviä kulhossa.

Venus on neitsyessä ajalla 2.10.2020 – 28.10.2020. Minkälaisen ajanjakson se tuo tunne-elämääsi?

Nyt on aika analysoida ja järjestellä kaikki tekemättömät asiat kuntoon. Voit huomata olevasi nyt melkoinen työnarkomaani, tosin looginen ajattelu toimii nyt niin hyvin, että saa myös paljon aikaan. Muista kuitenkin, että asiat voi tehdä huolellisesti ilman, että pyrkii tekemään kaiken liian täydellisesti. Älä siis kuluta kaikkia voimiasi työhön.

Kodin tulisi olla hyvin organisoitu ja järjestyksessä, sillä nyt ei välttämättä kestä yhtään epäjärjestystä. Jos kotisi on yleensä epäjärjestyksessä, niin tänä aikana varmaan pidät sen hyvin järjestyksessä, sillä nyt epäjärjestys häiritsee sen verran, ettet välttämättä kestä enää epäjärjestystä. Voit vielä huomata aakkostaneesi jopa kirjasi kirjahyllyyn.
Tänä aikana kritiikkiä voi antaa, mutta sen pitäisi olla kehittävää, ei niinkään arvostelevaa. Venuksen ollessa neitsyessä, on hyvä muistaa, ettei etenkään toisen älykkyyttä pidä kyseenalaistaa.

Tämä on aikaa, jolloin usein aloitetaan terveelliset elämäntavat. Sen myötä voit alkaa liikkumaan ja myös kiinnittämään enemmän huomiota siihen mitä syöt, siten kaupassa kärryyn voi ilmestyä enemmän kasviksia ja vihanneksia. Liikunnan lisääntymisen myötä on tarpeen kiinnittää enemmän huomiota myös lihashuoltoon, joten mars hierojalle!

Nyt kauppaan mennessä ostetaan välttämättömät ja tarpeelliset sekä vaatteiden pitäisi olla sellaisia, mitkä soveltuvat moneen käyttöön ja ovat etenkin hyvälaatuisia ja mukavia päällä. Luonnonmateriaalit ovat nyt suosittuja ja puhtaus merkitsee enemmän tänä aikana, kuin yleensä. Muistathan rentoutua ja nauttia syksyn tunnelmasta!

Pidetään koti siistinä,

AstroMinna

AstroMinna logo.
Kurkista tulevaisuuteesi!