Venäläinen laulaja Polina Gagarina.
Venäläinen laulaja ja lauluntekijä
Polina Gagarina.

Venäjän yksi tunnetuimpia artisteja on Polina Gagarina. Hän vietti lapsuutensa Kreikassa, mutta hän syntyi Moskovassa 27.3.1987. Hän aloitti esiintymisen jo vuonna 2003, ollessaan vain 16-vuotias. Hänen isoäitinsä houkutteli hänet muuttamaan luokseen Saratoviin ja laittoi hänet teatterikorkeakouluun, josta hän valmistui vuonna 2010. Hän puhuu sujuvasti kreikkaa, venäjää ja englantia. Polina osallistui Star Factoryyn vuonna 2013 ja Eurovision laulukilpailuun vuonna 2015, sijoittuen toiseksi laulullaan miljoona ääntä. Hänen äitinsä oli ballerina.

Hän hämmästytti kaikki laihduttamalla 20 kiloa puolessa vuodessa, tosin se tapahtui ballerinamaiseen tapaan syömällä liian vähän. Käytännössä hän muutti rasvaisen ja sokeripitoisen tavan toiseen ääripäähän. Hän ryhtyi kontrolloimaan syömistään dieetin alussa ja loppuvaiheessa hän söi 4 kertaa vuorokaudessa, tosin määrät ovat todennäköisesti edelleen hyvin pieniä, koska hän on alipainoinen.

Olen pitkään kuunnellut Polina Gagarinan tuotantoa ja aloin miettiä asiaa astrologisesti. Mikä on se tekijä, mikä vetää puoleensa? Kartoiltamme löytyy paljon asiaa selittäviä kontakteja. Kuten monille ihmisille, myös itselleni erityinen laulu on kukushka eli käki.

POLINA GAGARINA

Polinan Aurinko oinaassa on yritteliäs ja päämäärätietoinen ihminen, negatiiviselta puoleltaan se kehottaa antamaan anteeksi isälle. Hänen isänsä kuoli hänen ollessaan vielä lapsi, joten se voi viitata enemmän aviomiehiin. Etsiikö hän parisuhteiltaan enemmän isää Aurinko oinaana, kuin tasavertaista kumppania? Auringon yhtymä Jupiteriin viittaa syntymälahjaan ja oinaassa yritteliäisyyteen. Hän on erittäin hyvin menestynyt artisti, malli ja näyttelijä. Hänellä on taito koskettaa ihmisiä.

Polinan nousumerkki on neitsyessä, joten hänellä on mukautuvaisuutta ja aikaansaavuutta, vaikka riskinottajaksi neitsyestä ei olekaan. Neitsyessä on taipumusta perfektionismiin, joten tässä on yksi tekijä omaan kehonkuvaan. Neitsyeen liittyy arvostelu ja tuomitsevuus, joten terveelliset elämäntavat voivat vaihtua ääripäästä toiseen.
Neitsyessä on oltava ankara itselleen tarvittaessa, mutta ennenkaikkea armollinen itselleen ja muille.

Kuu kaloissa viittaa lauluntekijään ja laulajaan, mitä Auringon yhtymä Jupiteriin kartalla vahvistaa entisestään. Merkurius ja myös Kuu ovat kaloissa, mikä viittaa sieluun, jolla on taipumus uhrautua, minkä myötä voi uhriutua omista negatiivisista kokemuksistaan. Sielun on opittava, että liiallinen uhrautuminen johtaa uhriutumisen tielle. Hänen sanoituksensa ovat kalamaiseen tapaan runollisia ja liittyvät usein rakkaudessa pettymiseen. Kuu kaloissa viittaa osin sieluun, joka on ikäänkuin vankilassa.

Venus vesimiehessä on vapaudenhaluinen, jolloin ihminen tarvitsee riippumattomuutta muista ihmisistä. Tällaista ihmistä ei voi sitoa itseensä henkisesti, koska silloin esiin nousee vapaustaistelija, joka irtautuu ihmissuhteesta. Se ei tarkoita vielä sitä, ettei vesimiehessä olisi kykyä sitoutua, mutta se on tunne-elämän suurimpia haasteita. Kaikki erikoinen ja outo vetää tätä Venusta puoleensa.

Mars härässä on aistillinen ja käytännöllinen toimintatavoiltaan. Hänessä on tietynlaista periksiantamattomuutta ja eläytymisvoimaa, luontainen artisti. Näin ihan lyhyesti katsottuna.

POLINA & PYOTR KISLOV

Polina meni naimisiin näyttelijä Pyotr Kislovin kanssa 25.8.2007 ja tästä avioliitosta syntyi 14.10.2007 poikavauva. Kun he menivät naimisiin, niin Uranus oli 7. huoneessa kontaktissa perääntyvään Venukseen viitaten siihen, että he tulevat hyvin todennäköisesti eroamaan. Tuolloin myös Saturnus teki kontaktin AC ja MC akseleihin, viitaten viralliseen sitoutumiseen sekä Pluto oli hänen Uranuksellaan, viitaten suureen elämänmuutokseen kodin ja perheen saralla. Aurinko 1. huoneessa viittaa avioliiton syntymiseen, mutta se on yhtymässä Kuun alasolmuun, joten mitähän karmallisuutta tuolloin tapahtui, ei välttämättä kovinkaan hyvä alku avioliitolle?

Kun Saturnus saapui vaakaan, se ryhtyi muuttamaan ihmissuhteita ja kun samaan aikaan Venus sijaitsi 29. kriittisessä asteessa kontaktissa Chironiin, joka oli hänen Venuksellaan tuomassa rakkaushaavan 31.3.2010.
Uranus oli oppositiossa askendenttiin (AC) ja se neliöi MC:a, jolloin vain tuli eron hetki. Myös Uranus neliöi syntymäkartan Uranusta, viitaten äkilliseen tienristeykseen elämässä, mikä on yleensä täydellinen irtiotto.
Kun vertaa heidän karttojaan, niin synastriassa on useampi vetovoimaan viittaava seksuaalinen aspekti ja myös Venusten neliö keskenään, jolloin elämänarvot ovat hyvin erilaisia, mikä johtaa lopulta tunteellisiin riitoihin.

Venuksen perääntyminen on aikaa, jolloin parisuhdetta ei kannata aloittaa, vaan se on harkitsemisen aikaa eli silloin tulisi miettiä, mikä on itselle tärkeää. Se ei ole uusien aloitusten aikaa. Saturnus oli myös oppositiossa hänen Aurinkoonsa, kuvaten myös muutosta suhteessa aviomieheen, niin ei hän sitä varmaan olisi voinut välttää?

POLINA & DMITRY ISKHAKOV

Hän tapasi valokuvaaja Dmitry Iskhakovin, joka on lähes 10 vuotta häntä vanhempi. He avioituivat 9.9.2014 ja saivat tyttären huhtikuussa 2017. Saturnus oli oppositiossa Marsiin, kuvaten muutosta poikaystävässä. Häiden aikaan Venus teki oppositiota Neptunukseen taivaalla, niin kumppani nostetaan herkästi jalustalle. Aurinko oli jälleen 1. huoneessa, viitaten avioliiton syntymiseen ja se oli oppositiossa Chironiin. Venus on alennuksessaan neitsyessä samassa huoneessa, mikä ei ole kovin hyvä asetelma. Juno teki jälleen kontaktin Chironiin, joten sitoutuminen tuo todennäköisesti haavoittumisen. Jupiter oli tuolloin leijonassa, mikä saa miettimään sitä, että he otattivat häistään valtavasti juuri näyttäviä valokuvia. Progressiivinen Kuu oli kaloissa, eli hänen Kuunsa merkissä, joten ongelmia varmaan syntyi, kun se siirtyi oinaaseen. Pr. Merkurius oli hänen Auringollaan molemmilla kerroilla, viitaten avioliiton mahdollisuuteen.

Heidänkin yhteiskartoillaan on useampi vetovoimaan liittyvä aspekti, joten ristiriidoilta ei voi välttyä. Kuut ovat oppositiossa toisiinsa, joten sielunpuolikkaat vahvistavat toistensa emotionaalisia ongelmia, kun ongelmia syntyy. Auringot ovat myös neliömerkeissään, joten parisuhteeseen syntyy ongelmia, kun päämäärät ovat erit. Aurinko kauriissa voi olla jyrkkä mielipiteissään, kun taas Kuu kaloissa liian herkkä. Tässäkään synastriassa ei ole pitkään parisuhteeseen viittaavia tunnusmerkkejä.

Millaisia henkilökohtaisia kontakteja hänen syntymäkartastaan tulee omaani:

  • Kuu kolmiossa Aurinkooni
  • Venus Kuun yläsolmullani
  • Askendentti Plutollani
  • Aurinko yhtymä Jupiter Chironillani
  • Mars Junollani

Olen ollut alusta asti todella sitoutunut hänen musiikkiinsa. Aika usein hänen emotionaalinen eläytyväisyytensä ja laulujen sanat inspiroivat keksimään uusia blogeja. Kuuntelen hänen musiikkiaan käydessäni kävelyllä ja kirjoitan esiin nousevia asioita ylös tulevia blogejani varten. Laulujen sanat nostavat esiin kirjavia tunteita, jotka koskettavat syvältä. Hänen musiikkinsa soi usein taustalla, kun kirjoitan sunnuntaisin blogin.

Minulla on ruotsalaiset ja venäläiset sukujuuret, kuten monilla suomalaisilla on. Olen saanut nuoruudessani puhua ruotsia työyhteisössä, mitä itse pidän etuoikeutena. Vanhemmiten espanjankieli vei enemmän tilaa ruotsinkielestä ja myös venäjänkieli alkoi kiinnostaa tutkiessani sukujuuriani.

Musiikki ja kielet ovat rikkaus,

AstroMinna

AstroMinna logo.
Kurkista tulevaisuuteesi!