Morsian ja morsiuskimppu.
Kevät on rakkauden aikaa, oletko valmis?

Huhtikuun ensimmäisinä päivinä elämääsi voi kävellä uusi ihminen, joka sinun on tarkoitus kohdata ja ihastua korviasi myöden, vaikka se tuskin on silloin kovinkaan pitkäikäinen.. jos suhde kuitenkin jatkuu pidempään, sen päättyessä on hyvä miettiä asioita itsestä lähtöisin, mitä kalavelkoja suhteessa maksettiin puolin ja toisin? Se voi liittyä itsepetokseen, petollisuuteen ja liialliseen uhrautumiseen, minkä vuoksi on hyvin helppo uhriutua, mutta jos itse ihastui ilman, että jalat oli tukevasti maan pinnalla, jolloin näki omat ja toisen virheet, ei pidä syyttää rakkauden kohdetta siitä, ettei tämä täyttänyt omia liian kovia odotuksia. Jokainen valinta on itse tehty!

Kuukauden alkupuoliskolla keskitytään pitkälti ihmissuhteisiin ja tämä on aikaa, jolloin voidaan käsitellä myös maaliskuun lopulla päättynyttä ihmissuhdetta. Siihen voi liittyä myös avioeron hakeminen. Henkinen kehitys edistyy vauhdikkaasti, joten voit huomata itsetuntosi paranevan, minkä ansiosta uskallat edetä uusiin asioihin tarmokkaammin. Tuleen ei kannata vastata tulella, mikäli pettyy kumppaniin tai omiin uusiin valintoihin!

Huhtikuun alussa on hyvä tarkastaa, mitä kaikkea on alkuvuoden aikana kerääntynyt pöydälle. Laadi itsellesi asioista lista, mitkä tehtävät on saatava valmiiksi, jotta kaikki keskeneräiset työt tulevat hoidettua 25.4.2024 mennessä! Käytä muistilappuja, ettet unohda hoitaa lykkäämiäsi ikäviä työtehtäviä, sillä tämä on yksi niistä kuukausista, jolloin tapaamisissa ja tapaamisajoissa tapahtuu häiriöitä sekä asioita on jäänyt hoitamatta, koska ei ole tehnyt itselleen työlistaa. Kuukauden aikana virheiden määrä kohoaa, joten on tärkeää keskittyä ja laittaa asioita muistiin, mitä on hoidettava ennen kuukauden päättymistä!

Auringonpimennys avaa uusia mahdollisuuksia, joten huhtikuussa on hyvä hetki pohtia yrittäjäksi ryhtymistä, jos sellaiseen löytyy kiinnostusta, niin laadi liiketoimintasuunnitelma ja laskelmat, minkä jälkeen voitkin jo poiketa juttelemaan Uusyrityskeskukseen päästäksesi ideasta toimintamalliin. Hyvä tapa toimia selkeytyy, kun asioita pohtii asiantuntijan kanssa. Huhtikuun alku ja seuraava puolivuotinen on oivallinen ajankohta uuden yritystoiminnan perustamiselle.

Ryhdy siis toteuttamaan unelmiasi!

Kuukauden loppupuoliskolla onkin sitten taas aika tehdä uusia aloituksia, toinen voi aloittaa uuden kiinnostavan työprojektin, kun taas toinen päättää käynnistää yritystystoiminnan. Tämä on myös aikaa, jolloin kärsimättömyys nostaa aggressioita pintaan, joten erityisesti oinasvetoisten ihmisten on hyvä muistaa, ettei kaikessa voi aina ottaa juuri sinun tunteitasi huomioon. Jos työmahdollisuus menee sivu suun, silloin kannattaa ajatella mieluummin, että uusi entistä parempi on tulossa. Loppukuu enteilee uusia aloituksia, joten mitä uutta sinä käynnistät, jota työstät seuraavat puoli vuotta?

Tätä kannattaa miettiä vuoden lopulla, mitä uutta aloitit keväällä?

On uusien aloitusten aika, joten mieti, millaisia avauksia teet elämässäsi. Nyt kannattaa tarkkailla, millaisia enteitä havannoit ja millaisia unia näet, sillä ne voivat kertoa tulevaisuudestasi jotain. Dejavu elämykset ovat mahdollisia ihan yhtälailla, kuin elämääsi voi tulla onnenkantamoisia!

Huhtikuussa tietoisuus kohoaa huimaa vauhtia, joten tutkaile, millaisia selvänäöllisiä asioita tapahtuu ympärilläsi, kun lähestytään 21.4.2024. Muuttuuko julkiset laitokset ja niiden teknologia yllättäen tai syntyykö järjestelmissä omituisia ongelmia? Sairaalat ja koulut tulevat kokemaan yllättäviä muutoksia erityisesti aikavälillä 9.3.-30.5.2024, liittyen teknologiaan ja talouteen. Voimme olla kunnissa matkalla kohti ansiotulojen radikaalia muutosta, sillä on mahdollista, että hoitohenkilökunta ja opettajat ulkoistetaan vielä kaikki yrittäjiksi, mutta tapahtuuko sitä vielä? Jää nähtäväksi, mutta työelämä muuttaa muotoaan tulevina vuosina.

Moni huomaa olevansa jälleen mukana kansainvälistyvässä toiminnassa. Mieti siis, mitä on jo tapahtunut työelämän suhteen, erityisesti julkisella puolella, sillä matka jatkuu vielä lokakuulle asti.. Toisaalta myös nimitykset ja termit voivat uudistua tai niitä voidaan käyttää vapaammin, jolloin etenkin lääketieteen ja terveydenhuollon termistöt voivat uudistua. Terveydenhuollossa ja myös riippuvuuksien hoidoissa voi tapahtua muutoksia tämän vuoden aikana. Ei ole poissuljettua sekään, että hoitohenkilökunta ja opettajat siirrettäisiin itsenäisemmiksi yrittäjiksi, työntekijän sijaan. Millainen äkillinen ja yllättävä uudistus tai muutos julkisella puolella käynnistyy alkuvuoden aikana? Se voi liittyä erityisesti ansiotuloon ja työn tekemisen tapaan. Merkittävin ajankohta on 21.4.2024 paikkeilla, sillä Jupiter yhtymä Uranus muuttaa yhteiskuntaamme radikaalisti pitkälti edellä mainituissa teemoissa. Nyt ei kannata unelmoida sellaista, mitä ei oikeasti halua, sillä tämä on aikaa, jolloin unelmat voivat toteutua silmänräpäyksessä!

Jollekin tämä voi tarkoittaa perhetilan vetovastuun ottamista, vai teetkö uusia sijoituksia vaikka hankkimalla maata tai metsää? Perinteiden merkitys todennäköisesti korostuu näissä teemoissa.

Rakkaus saapuu helposti luo, tosin varjopuolena on, että kun rakastumisen huuma häviää, kumppani ei välttämättä enää vastaa omia odotuksia ja tämä aika voi olla jo 24.4.2024, jolloin tapahtuu täysikuu.

Huhtikuun siivous kannattaa ajoittaa 18.-21.4.2024, jotta pääsee vähemmällä siivouksella.

Tartu hetkeen ja anna aikaa ihmissuhteillesi,

AstroMinna logo.
Kurkista tulevaisuuteesi!