Morsian nurmikolla.
Häiden jälkeen voi rentoutua hetken..

Venus on härässä ajalla 29.4. – 23.5.2024, on aika rauhalliseen yhdessäoloon?

Aistillisuus ja nautinnot ovat nyt ajan sana ja perinteet ovat ajan henki. Nyt voit viettää aikaa perheen kanssa. On tärkeää vaalia ihmissuhteita, vaikka se tapahtuisi herkuttelun merkeissä. Kumppanisi voi lämmetä nopeasti tämän jakson aikana. Mikä sinulle on tärkeintä?

Arvomaailmaasi voidaan koetella tai talouteen liittyviä haasteita voi ilmetä jollain lailla. Voit tehdä hankintoja, joissa korostuu massiivisuus, vaikka sisustus on nyt perinteinen. Hennot kukat ja ruutu ovat nyt perinteisiä väriläiskiä tapeteissa. Nyt kannattaa tehdä sijoituksia, sillä niillä voit turvata talouttasi pidemmäksi aikaa, mikä on tärkeää härässä. Itseluottamuksesi ja sinnikkyytesi kantaa tämän ajan haasteet.

Nyt on aika järjestää herkullisia illallisia, mutta ei vajota yksin herkkujen äärelle! Mikäli järjestät kumppanillesi illallisen, niin hän voi viivästyä töiden vuoksi, joten siihen on hyvä varautua, ettet pura kiukkuasi kumppaniisi.

Nyt kannattaa hemmotella itseään vaikka kauneushoidossa, joten varaa aika kynsihoitolaan tai kampaamoon.

Ylpeys ja itsepäisyys voivat koitua kohtaloksi, joten niitä kannattaa välttää. Nyt ei siis kannata vaatia kumppanilta mitään, sillä häntä ei siirrä nyt mikään, ellei hän itse sitä halua.

Luonto herää kukkaan,

AstroMinna logo.
Kurkista tulevaisuuteesi!