Enkeli tien päällä kädessään veitsi edessä sivuttain.
Miksi tässä ajassa ilmenee salaliittoteorioita ja miksi niihin moni uskoo?

Olen ajoittain miettinyt ihmisten jatkuvaa tarvetta jakaa somessa kaikki mahdolliset ’uutiset’, joita he ovat lukeneet. Ajattelevatko he koskaan, ovatko muut lukeneet niitä jo tai kiinnostavatko ne ylipäätään muita ihmisiä? Julkaisuja jaetaan myös, ikäänkuin ne olisivat totta, oli ne sitten miten virheellistä tietoa sisältäviä tahansa. Kun mietitään maapalloa viimeisten vuosien aikana, idässä on kasvanut materiaalisuus, kun taas lännessä kasvaa henkisyys, eli osat ovat kääntyneet, mutta onko kaikki aina niin henkistä? Halu auttaa ihmisiä uutisia jakamalla?

Itse näen henkisen polun kulkijan niin, ettei hän levitä negatiivisia ja perättömiä puheita, vaan hän kehittää itseään. Hän ei ole virheetön, mutta hän ei myöskään tuomitse yhteiskunnan tukipilareita. Hän kantaa oman vastuunsa, ei syytä muita elämästään. Kun ihminen on elänyt hyvin materiaalista elämää ja hän kohtaa normaaliin elämään kuuluvia haasteita, hän voi alkaa suhtautua asioihin negatiivisesti, mutta kantaako ihminen silloin vastuuta elämästään?

On mielenkiintoista, miten nykyään salaliittoteorioita kehitetään jopa iltapäivälehtien artikkeleista. Salaliittoteoriat kuuluvat Plutoon, kun taas uskonlahkot Jupiteriin ja Saturnus on asioiden konkretisoija, mutta myös karman osoitin. Saturnus mielletään usein pahaksi ja pelottavaksi, mutta siinä on kyse vain syyn ja seurauksen laista eli karmasta. Käytännössä se tarkoittaa ihmisen omia negatiivisia ajatus- ja toimintamalleja, joita ovat mm. hyväksynnänhakuisuus, itsekontrollin puute, kaltoinkohtelu, oikeutus, pessimismi, rankaisevuus, riippuvuus, tuomitsevuus ja vaativuus. Kaikki edellä mainitut ovat tunnelukkoja, joita kaikilla ihmisillä on, mutta riippuu ihmisestä ja hänen elämäntilanteestaan, miten hyvin tai huonosti hän niitä hallitsee elämässään.

Ihminen voi muuttaa vain itseään, ei muita.

Tässä blogissa keskityn tutkailemaan näitä kolmea planeettaa ja niiden negatiivisia vaikutuksia parhaillaankin. Yhdessä ne muuttavat maailmaa hitaasti, mutta varmasti, joten paluuta entiseen ei välttämättä enää ole tämän vuoden jälkeen. Nuo kaikki kolme olivat aspektissa myös vuonna 2012, jolloin väitettiin maailmanlopun tulevan, mutta tuliko se? Oliko se vain maailmanlopun ennustajien karmaa, koska he keskittyivät jatkuvasti tuon asian julistamiseen?

Viime vuoden aikana Pluto ja Saturnus alkoivat lähestyä yhtymää ja mitä tapahtui? Ilmastokouhotus voimistui, kuten tänä keväänä vallalla oleva ”salaliitto” ja ”kaikki tulee valoon” kouhotus. Vastaava kouhotus oli aiemmin 21.12.2012, jolloin maailmanlopun ennustettiin tulevan. Taivaalla oli Yod eli Jumalan sormi, eli Pluto sekstiili Saturnus, joihin Jupiter oli kvinkunssissa. Tänä vuonna näiden kaikkien yhtymä kauriissa ja se voi muuttaa elämän melko erilaiseksi.

Yodin kuvioon liittyy terveysasiat ja kutsumus, olihan se eräänlainen ’elämäntehtävä’ maailmanlopun ennustajille. Kvinkunssit kuvaavat kahden hyvin erilaisen energian tasapainottamista, kuten tuolloin oli kaksonen-skorpioni ja kaksonen-kauris polariteetit. Tasapainoiseen elämään kuuluu terveellinen ravinto, liikunta ja ihmisuhteet työn lisäksi. Jos jokin näistä puuttuu pidempään, syntyy usein mielenterveyden ongelmia. Näiden kolmen planeetan aspekteissa on kyse omasta sisäisestä transformaatiosta (Pluto) ja karmallisista asioista (Saturnus) sekä laajentuvaisuudesta, mikä voi mennä yli. (Jupiter) Jos ei halua muuttua ihmisenä, mieli voi horjua näillä aspekteilla, jos epäluulot valtaavat liiaksi. Oliko materiaalisuus heidän elämässään tärkeintä ja olivatko he vain muutoksessa kohti henkisempiä arvoja?

Jos ihminen uskoo salaliittoteorioihin, niin hänellä on usein syntymäkartalla Neptunus 1. huoneessa ja jokin henkilökohtainen (Aurinko, Kuu, Merkurius, Venus, Mars) planeetta kaloissa. Itsepetos ja naivius ovat yleensä siis näkyvästi esillä kartalla. Henkisesti kehittymätön ihminen ulkoistaa syyn pois itsestään. Entä kun tällainen ihminen aina uhrautuu ja lopulta pettyy elämässään, uhriutuuko hän kokemuksistaan? Millainen ihminen hänestä tulee? Katkera?

Viime syksynä eräs tuttavani puhui, että nyt eletään kulta-aikaa, kuulemma näin hän oli lukenut. Kysyin, että mihin mielestäsi tuo kulta-aika perustuu, kun eletään kuitenkin lamavuosia? Myös Jupiter on parhaillaan kauriissa, mikä kuvaa niukkuutta, niin en puhuisi mistään ”kulta-ajasta”. Olisikohan pitänyt kysyä, että paljonko maksoit tuosta tiedosta?
Maapallon energioiden värähtelykin on kuulemma niin kovaa, että jotkut ovat siksi ihan voimattomia! Ajattelevatko he, että 5G matkapuhelinverkko haittaa heidän ”energioitaan” niin, etteivät he siksi kykene mihinkään? Astrologian perussääntö on, että mikään planeetta ei tee mitään, ainoastaan ihminen tekee.

Jupiter on kauriissa tämän vuoden ja kauriiseen liittyy pessimismi. Se näkyy tuomitsevuutena mediassa, mutta siinä näkyy vain ihmisten oma pahoinvointi, koska he keskittyvät itse liikaa negatiivisiin asioihin. Jos julkaisee jatkuvasti negatiivisia kirjoituksia yhteiskunnasta, onko niin henkinen ja eettinen ihminen, kuin kertoo olevansa?

Pluto yhtymä Saturnus on oivallinen aika kehittää salaliittoteorioita. THL ja WHO ovat kuulemma hirveän pahoja. Marttyyrin viitta harteillaan tuomitaan yhteiskunnan tukipilarit. Samoin he puhuvat 5G:stä, kuten puhuivat jo 4G:stä. Oletko törmännyt näihin henkisiin ihmisiin, jotka käyttävät sanoja ”valo” tai ”ylösnousemus”? Mitä he ylipäätään tarkoittavat näillä sanoilla? Näkevätkö he auringon valon ensimmäistä kertaa? Sitä vaan ihmettelen, että miksi ihminen alkaa puhua ylösnousemisesta sen jälkeen, kun hän on kertonut olleensa polvillaan maassa ja anonut jumalalta armoa? Tuon jälkeen hän kirjoittaa ylösnousemuksesta ja valosta, niin miten hän sinä hetkenä valaistui? Astrologisesti on aika selvää, että Neptunus hämää eniten ihmistä itseään. Olisiko kuitenkin syytä laittaa lääkitys ensin kohdilleen?

Näiden fanaattisten saarnaajien mielestä mitään koronaa ei ole koskaan ollutkaan, niin miten sokea enää voi olla? He puhuvat WHO ja THL vastaisesti, todellisuudessa ihmisten elinikä on noussut 50. ikävuodesta lähemmäs 90. ikävuotta, se ei olisi sitä, ilman lääketiedettä. Silti he julistavat, että WHO on salaliitto, joka tappaa ihmisiä..

On selvää, että lääkkeissä ja rokotteissa on aina joskus sivuvaikutuksia, mutta harvoin niistä syntyy vakavia ongelmia, koska ne käyvät pitkän tutkimus- ja testiprosessin ennen virallista käyttöönottoa. En ole rokotteiden asiantuntija, mutta käsittääkseni nykyisissä rokotteissa ihmiseen laitetaan pääosin samoja viruksia ja bakteereja, joita kyseinen tauti aiheuttaisi, jotta elimistön puolustusjärjestelmä tunnistaisi rokotteissa olevat antigeenit ja siten alkaisi tuottamaan vasta-aineita suojaamaan ihmistä kyseiseltä taudilta. Siksi lapset saavat nyt huonommin koronan, kun heillä on entisistä muista rokotteista koronan tautiinkin sopivia vasta-aineita. Rokotevastaiset ihmiset eivät useinkaan tiedä, miten paljon vuodessa kuolee ihmisiä malariaan, eiväthän he näe rokotteiden hyviä puolia, mutta jättäisivätkö he malarialääkkeen ottamatta matkustaessaan kyseisiin maihin?

Välillä huvittaa, kun ihmiset olettavat, että Kiinassa syödään lepakoita ja lihaa raakana. Ovatko he käyneet Kiinassa? Yleensä eivät, siten kyse on olettamuksesta. SARS oli alunperin lepakosta, mutta se siirtyi ihmiseen sivettikissasta, mikä on näätä. Sivettikissa on Kiinassa syötävä eläin, ihan samalla tavalla, kuin meillä on nauta tai sika. Ovatko suomalaiset ymmärtäneet, mitä he sairastavat, kun heillä on influenssa, norovirus tai vaikka salmonella? Jokainen on kokenut useita kertoja elintarvikkeesta tai eläimestä johtuvia tartuntatauteja eli zoonooseja. Suomessa oli pandeeminen A-influenssa nimeltään H1N1 vuonna 2009, jota todettiin ihmisillä. Virusta tavattiin erilaisissa eläimissä ympäri maailmaa, Suomessa sitä löytyi sioista. Suomalaisten pitäisi vain perehtyä enemmän tartuntatauteihin.

Pluto edustaa manipulointia sekä Saturnus karmaa, mikä yhtymässä tiivistyy yhteen eli salaliittoteoriat. Kun taas Pluton yhtymässä Jupiteriin, voi syntyä uskonlahkoja. Saturnukseen liittyy aina vahva kontrollointi. Näitä on ollut ilmassa. Jupiterin siirryttyä kauriiseen, voi tulla myös maksun aika, jos ei ole kunnioittanut sananvapaus- ja tekijänoikeuslakeja. Ihmiset eivät useinkaan somessa enää ymmärrä toimivansa lakeja vastaan, koska ’he saavat tehdä mitä haluavat’.

On käsittämätöntä, miten hyväntekijöitä aina parjataan, Bill Gates on säätiönsä kautta tehnyt hyväntekeväisyystyötä jo yli 20 vuotta. Tampereen yliopisto on ollut mukana lahjoitusten saajana jo vuosia ja näillä varoilla on autettu erityisesti Afrikan lapsia, oli kyse tarvikkeista, välineistä tai hoitamisesta. Afrikassa lapsikuolleisuus on suuri. Bill ja Melinda Gates säätiö on rahoittaja, siksi on mielenkiintoista, miten rokotevastaiset eivät ole tuota asiaa ymmärtäneet.. Heillä on niin kova kiire tuomita, mutta olisiko näistä tuomitsijoista itsestään hyväntekijöiksi?

Näitä katkeria ja kateellisia ihmisiä on noussut pinnan alta, kuin sadepisaroita sateessa. Huvittavinta on, että he pitävät elämäntehtävänään jakaa ihmisille negatiivisia artikkeleita, joissa on sekoitettu niin uskonto, 5G, lääketiede ja astrologia yhteen nippuun, ikäänkuin ne olisivat sama asia. Yleensä heillä on jokin omakohtainen kokemus, mikä on katkeroittanut heidät, mutta onko heillä ollut riittävästi tietoa niistä asioista, mitkä ovat katkeroittaneet heidät. He puhuvat ”ylösnousemuksesta”, ”valosta” ja ”kaikki tulee valoon” salaliittoteorioista, mutta kantavatko he vastuuta oikeasti siitä, minkälaista tietoa he jakavat muille ihmisille?

Jokaisen on tällaisena aikana tärkeä miettiä, mihin artikkeliin luottaa ja uskoo, sillä valeuutisia luodaan ja jaetaan parhaillaan paljon. Minusta maailma ei ole paha, ellei sitä itse näe pahana. Negatiivisuus tuo negatiivisuutta ja positiivisuus positiivisuutta, ihan samalla tavalla, kuin jos keskität huomiosi johonkin asiaan, se kasvaa. Älä siis anna intuitiosi johdattaa sinua harhaan. Kuljetaan määrätietoisesti kohti iloa, sillä kun kunnioittaa itseään, kunnioittaa myös muita, jolloin löytää sen itselleen sopivan elämän.

Haluan vielä lopuksi kiittää uutta ystävääni, hänen merkittävästä panostuksestaan tähän blogiin, jota olin pitkään miettinyt, mutta hänen ansiostaan se lopulta myös valmistui.

AstroMinna

LÄHTEET JA KIRJAVINKIT

Emma Seppälä: Elä onnellisemmin

Kimmo Takanen: Tunne lukkosi

L.M. Frostegren: Ymmärrä tunteesi, hyväksy itsesi

Ruokavirasto, zoonoosit

Tietoa rokotuksista

Tampereen yliopiston tutkimus vähentämään lapsikuolleisuutta Malissa
Bill & Melinda Gates säätiö rahoittaa lähes miljoonalla eurolla suomalaista koronatutkimusta Afrikassa

Luottamusta tulevaisuuteen,

AstroMinna logo.
Kurkista tulevaisuuteesi!